De Breinjongleur

Een onemanshow van mind-illusionist Jochem Nooyen, vol verhalen, interactie en humor. Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten met het gehele publiek zorgen voor plezier en verwondering in de magische show De Breinjongleur.

Maak je vrije keuzes? Kan Jochem je gedachten lezen? En hoe kan het dat je zweert dat je door hem wordt aangeraakt, terwijl hij zich totaal ergens anders op het toneel bevindt? Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie?

Ons brein is elke seconde bezig om van onzekerheden, zekerheden te maken. Ervaar in deze show hoe het is om iets niet te weten en daar toch heel blij van te worden!

Speellijst

Jochem Nooyen schreef De Breinjongleur tijdens de lockdown. De voorstelling gaat dan ook over veranderingen in tijden van crisis.

De voorstelling duurt 60 minuten en is geschreven voor een volwassenen publiek. Toch is De Breinjongleur toegankelijk voor leeftijden vanaf 9 jaar. Een magische voorstelling vol verhalen en wonderlijke illusie acts. Gedachten lezen, toekomst voorspellen en onverklaarbare aanrakingen. Komt dat zien!

illusionist Jochem Nooyen

De Breinjongleur

Mindillusieshow

Mindilluseishow

De Mindillusieshow is flexibel in te zetten op congressen en seminars. De show kan in het Nederlands en in het Engels gepresenteerd worden.

Theatershow

Srpeker over privacy - Jochem Nooyen

Kom naar een van de illusieshows in het theater. Op deze pagina vind je altijd de huidige speeldata. Kijk of Jochem bij jou in de buurt komt optreden en boek je tickets bij het theater.

Privacy

theatershow privacy

In de mind illusieshow Privacy zoekt illusionist Jochem Nooyen uit wat Privacy voor een mens betekend. Wat is er over je bekend en kan de illusionist zijn eigen geheimen bewaren?

De Breinjongleur

illusionist Jochem Nooyen

In De Breinjongleur schudt illusionist Jochem Nooyen je hersenen door elkaar. Niets is wat het lijkt. Een illusieshow vol verhalen, interactie en verwondering over veranderingen in het leven.

Spraakmakers over Privacy

Tijd voor Max