Theatershow Privacy

In de illusieshow Privacy verwondert brein-jongleur en acteur Jochem Nooyen je met miraculeuze begoochelingen. Hij leest je gedachten en achterhaalt schijnbaar moeiteloos wat je dacht te kunnen verbergen. Kan hij zijn eigen geheimen bewaren? Is privacy een illusie?

Sinterklaas kent je verlangens, Facebook weet wanneer je je relatie gaat verbreken en sommige supermarkten hebben eerder door dan jij dat je in verwachting bent. ‘Als je graag wilt dat iets geheim blijft, dan kun je maar beter helemaal geen gebruik maken van internet’, zei nota bene voormalig Google-CEO Eric Schmidt.

Alles wat je online doet is te achterhalen, maar je gedachten zijn veilig. Toch? In Privacy zoekt mind-illusionist Jochem met humor en magie uit of dit klopt.

Zwevende tafel

Kistje

Pincode

Speellijst 2019 / 2020

Privacy – Jochem Nooyen  

DatumPlaatsPodium
Tour: Privacy
25/09/20FranekerTheater de KoornbeursShow is verplaatst ivm covid19 van 13/3 naar 25/9
Tijd: 8:15pm. Entrée tarief: € 21,-. Show is verplaatst ivm covid19 van 13/3 naar 25/9 Zoek tickets

Aanmelden: RSS | iCal

Een fantastische show, theatervoorstelling en een lezing in één! Een voorstelling die je alle hoeken van privacy laat zien. Die je aan het denken zet door je te verwonderen met dingen die onmogelijk zijn. De acts en onthullingen zijn mind blowing en aan het einde van de avond “ken” je de hele zaal. Jochem is een waanzinnige acteur, maar vooral een hele fijne vent…

Wij hebben genoten van de voorstelling in Het Werftheater in Utrecht. Vol ongeloof over hoe hij het deed verlieten we de zaal. We hebben daarna nog lang nagepraat over de trucs maar ook over onze privacy. Zeer interessante combinatie. ga zo door Jochem!

Spraakmakers over Privacy

Tijd voor Max

Contact

Neem contact op, dan bekijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Contact