Verwondering

Verwondering frist op, het maakt je wakker en laat je met een nieuwe blik naar de dingen om je heen kijken. Ik verwonder graag met mijn show, in zowel de theaters als op congressen, feestjes en evenementen. Ik vind vooral mind illusies interessant. Illusies die niet over kasten en kisten gaan, maar over de mens zelf.

verwondering opent je geest

...als een kind

“Waarom schijnen de sterren?”
“Waarom zijn er wolken?”
“Hoe weet ik zeker dat jij groen hetzelfde ziet als ik?”

Kinderen zijn meesters in verwondering. Ze stellen vaak de waarom vraag en hebben nog nooit van een domme vraag gehoord. Wanneer heb jij je voor het laatst als een kind kunnen verwonderen?We zijn gewend geraakt aan de sterren boven ons, hoewel we er op afgelegen plekken vaak opnieuw verwonderd naar kunnen kijken.Verwondering zet je aan het denken, je wilt graag weten hoe het zit. In mijn shows verwonder ik graag, en zet ik mensen graag aan het denken.

In de ‘Influence’ presentatie geeft de illusionist uitleg over hoe wij als mensen worden beïnvloed. Ontdek de Influencer in jezelf en je collega's.

Na zijn succesvolle theatertour met de illusieshow 'Influence' heeft Jochem een speciale presentatie over beïnvloeding in elkaar gezet. Hoe zijn we als mensen te beïnvloeden? Hoe kan je vooraf bepalen welke keuzes gemaakt gaan worden? Hoe is ons brein te verleiden? Hoe zijn we te nudgen of te verleiden. Ontdek het in een theatrale sessie. Komisch, interactief, leerzaam en vooral wonderlijk.

Influence

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?! In deze illusieshow is Privacy een illusie.

Sinterklaas wist al wat je verlangens waren en de grote techbedrijven weten dat je zwanger bent voordat jij dat weet. Hoe moeten we leven zonder privacy? In zijn tweede theatervoorstelling zoekt Jochem Nooyen het uit. Deze presentatie bestaat uit de beste onderdelen van die theatershow. Jochem gaat dieper in op wat je van iemand kan weten zonder dat je het zou kunnen weten. Een wonderlijke kijk op cybersecurity en gedachten lezen. Hebben onze gedachten een firewall nodig?

Privacy

Brainmagic, illusies over en voor het menselijk brein. Deze show is flexibel aan te passen aan verschillende thema's. Niets is wat het lijkt.

Wil je duidelijk maken dat er soms verder gekeken moet worden dan het bekende terrein? Vaak wordt een situatie snel ingeschat en wordt er niet meer verder gekeken. In deze presentatie laat Jochem de deelnemers beleven dat er meer mogelijk is dan er in eerste instantie gedacht wordt. En dat, als men verder kijkt, iets wellicht toch anders is dan men op het eerste gezicht dacht. Dat het onmogelijke mogelijk is.

Mind illusieshow

3240

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

9,4

GEMIDDELDE BEOORDELING

24

JAAR ERVARING

27000

PERSONEN ALS GROOTSTE PUBLIEK

Klantreviews

Contact

Neem contact op, dan bekijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Contact