Spice up die zoom/skype/teams meeting

Jochem maakt een online column over actuele onderwerpen in jullie vergadering. En korte en krachtige act vol verwondering en humor. Vanuit zijn mini thuis theater maakt hij jullie Zoom/Skype of Google meeting fun, en zorgt hij ervoor dat de boodschap blijft plakken.

Het zijn gekke tijden, iedereen werkt thuis en vergaderd online met allerlei uiteenlopende platformen. Van zoom tot teams, Google hangouts en Skype.

Ook ik werk thuis. Dat is lastig zonder podium, en zonder publiek. Voordat het corona virus de wereld veranderde in hoe we deze nu kennen, was ik werkzaam als spreker en illusionist op thema dagen en congressen”.

spice die meeting op met een gethematiseerde column vol humor en verwondering.

Omdat ik niet stil kan zitten heb ik mijn kantoor veranderd in een mini studio. Vanuit hier maak ik filmpjes en verhalen die hopelijk in deze gekke tijd aan het denken zetten en verwonderen.

Maak die onlinemeeting fun!

Hebben jullie binnenkort een online meeting over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met me op. Na een telefonisch voorgesprek maak ik een presentatie op maat voor jullie. De ingrediënten zijn interactie, humor en illusie.

Vanuit mijn thuis studio geef ik dan een korte show.

  • professionele camera
  • goed geluid
  • goed licht

Stichting Petje af was de eerste, alle deelnemers beoordeelden mijn optreden met een 10, een deelnemer beoordeelde het optreden met een 9,5.

Laat van je horen, dan bespreken we de mogelijkheden…

 

[recaptcha]