Spice up die online meeting

Jochem maakt een online column over actuele onderwerpen in jullie vergadering of online meeting. Een korte en krachtige illusie act vol verwondering en humor. Vanuit zijn mini thuis theater maakt hij jullie Zoom/Skype of Google meeting fun, en zorgt hij ervoor dat de boodschap blijft plakken.

Het zijn gekke tijden, iedereen werkt thuis en vergadert online met allerlei uiteenlopende platformen. Van zoom tot teams, Google hangouts en Skype. Ook ik werk thuis. Dat is lastig zonder podium, en zonder publiek. Voordat het corona virus de wereld veranderde in hoe we deze nu kennen, was ik werkzaam als spreker en illusionist op thema dagen en congressen”.

spice die meeting op met een gethematiseerde column vol humor en verwondering.

Mijn kantoor in omgetoverd in een in een mini studio slash theater slash man cave. Vanuit hier maak ik filmpjes en verhalen die hopelijk in deze gekke tijd aan het denken zetten en verwonderen.

Maak die online-meeting fun!

Hebben jullie binnenkort een online meeting over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met me op. Na een telefonisch voorgesprek maak ik een presentatie op maat voor jullie. De ingrediënten zijn interactie, humor en illusie.

Vanuit mijn thuis theater studio geef ik dan een korte show.

  • professionele camera
  • Professioneel geluid
  • Theater licht

Stichting Petje beoordeelde het optreden met een 9,5.

Movares veiligheidsdag beoordeelde het optreden met een 9,5

Chat reacties Movares veiligheidsdag

chat reacties Movares veilighiedsdag

Laat van je horen, dan bespreken we de mogelijkheden…