Ervaringen van opdrachtgevers

Gemiddeld een 9,6

Heel tevreden

Beoordeeld als 5 van 5
september 19, 2023

Jochem Nooyen zet een betoverende act neer die je laat lachen, maar ook inspireert. Op interactieve wijze weet Jochem jou en je collega’s aan het denken te zetten over privacy en transities in jouw organisatie. Een perfecte combinatie van vermaak en bewustwording rondom een serieuzer onderwerp. Zeker een aanrader!

Avatar voor Debbie Duurland - Provincie Zuid Holland
Debbie Duurland - Provincie Zuid Holland

Top show mét krachtige inhoud!

Beoordeeld als 5 van 5
augustus 31, 2023

Op een uitdagende locatie voor 650 personen wist Jochem het publiek te verwonderen. De inhoud rond verandering van perspectief pastte perfect bij ons evenement. Heel erg fijne samenwerking! Bedankt

Avatar voor Leen vzw Vrije Leersteuncentra Oost-Vlaanderen
Leen vzw Vrije Leersteuncentra Oost-Vlaanderen

Groot succes!

Beoordeeld als 5 van 5
juli 19, 2023

De bijeenkomst was een groot succes! De show was niet alleen leuk, maar ook leerzaam en heeft collega’s zeker aan het denken gezet!

Avatar voor Sandra
Sandra

Een show met inhoud en verwondering

Beoordeeld als 5 van 5
juli 17, 2023

Jochem heeft een show gegeven waar zowel inhoud als vorm van hoog kwaliteit waren. Medewerkers hebben zich geamuseerd, verwonderd en zijn aan het denken gezet. Hoe gaan we om veranderingen en hoe worden onze gedachten gemanipuleerd door ons eigen brein? Jochem heeft ons met zijn show geholpen om ons perspectief te verbreden.

Een aanrader!

Avatar voor Elnaz - Gemeente Utrecht
Elnaz - Gemeente Utrecht

Goud onderdeel van de dag

Beoordeeld als 5 van 5
juni 21, 2023

Jochem heeft zijn show gegeven tijdens ons afdelingsuitje.

De show van Jochem is echt fantastisch. Er zit humor in, een boodschap die je aan het denken zet en enorme verassingen.

We hebben er nog lang over nagepraat en iedereen vond het echt een goud onderdeel van de dag. In een organisatie of wereld die verandert helpt Jochem met enorm veel humor en illusionisme dit toch in een nieuw perspectief te plaatsen.

Echt een aanrader!

Avatar voor Robyn Koster - Bayer
Robyn Koster - Bayer

Publiek in de ban van Integriteitshow

Beoordeeld als 5 van 5
juni 12, 2023

Wil je een ernstig onderwerp op een luchtige manier laten brengen maar zodanig dat het toch je publiek in de ban houdt? Doe dan gerust een beroep op Jochem Nooyen. PMV had Jochem te gast op haar teambuildingdag in Gent met een sessie over integriteit, en dat leverde unaniem lovende reacties op en droeg zeker bij tot het succes van de teambuildingdag. Daarnaast is Jochem ook een heel fijne mens om mee samen te werken zodat de voorbereiding zeer vlot verliep.

Avatar voor Frank Kindt
Frank Kindt

Dag van de Integriteit & Sociale Veiligheid Ministerie van Defensie

Beoordeeld als 5 van 5
juni 7, 2023

Jochem is zeer vriendelijk, zorgvuldig & professioneel in de voorbereiding, tevens fijn in de samenwerking. De Integriteitshow heeft het publiek kostelijk vermaakt en tevens positief over het onderwerp aan het denken gezet.

Ik raad Jochem ten zeerste aan en hij heeft met recht bij het Ministerie van Defensie te Kromhoutkazerne in Utrecht een groot applaus verdient!

Avatar voor Marga van Dommelen
Marga van Dommelen

VERRASSEND EN RAAK!

Beoordeeld als 5 van 5
mei 9, 2023

Tijdens onze teamdag zorgde Jochem met zijn Paradigmashift show voor verbazing! Even iets totaal anders, dan we gewend zijn.

Echt een aanrader!

Avatar voor Marit Verbraeken - Ahold-Delhaize
Marit Verbraeken - Ahold-Delhaize

Online kick -off show

Beoordeeld als 5 van 5
april 24, 2023

In een online kick-. off show van een landelijke campagne over leren en ontwikkelen heeft Jochem een breed publiek weten te inspireren, verbazen en laten nadenken. Jochem had zijn acts aangepast op ons onderwerp en had ook online een goede interactie. De voorbereiding en samenwerking met een gastspreker in zijn programma is erg prettig verlopen met uiteindelijk dus ook een succesvolle show waar we heel veel positieve reacties op hebben ontvangen. Doen dus!

Avatar voor Patricia Willemsen - FLOW
Patricia Willemsen - FLOW

Wonderbaarlijk

Beoordeeld als 5 van 5
april 13, 2023

Een organisatie die in transitie zit waarbij wetgeving, systemen en onze manier van samenwerken stap voor stap veranderd. Om hier bij stil te staan organiseerde we het Omevent met als afsluiting de Paradigmashow van Jochem. Passender bij het thema kon haast niet. Zijn acts en zijn boeiend verhaal vertelde de boodschap van het Omevent.

geweldig gewoon!

Avatar voor Susanne Koken-Eurlings gemeente Heerlen
Susanne Koken-Eurlings gemeente Heerlen

Super show!

Beoordeeld als 5 van 5
februari 1, 2023

Op een ludieke wijze wordt er aandacht gevraagd voor het thema privacy. Door middel van originele en leuke trucs wordt bijv. je pincode geraden en weet Jochem precies wat er in jouw hoofd afspeelt! Hele leuke reacties gekregen van collega´s!

Avatar voor I. Jansen - Rijksvastgoedbedrijf
I. Jansen - Rijksvastgoedbedrijf

Privacy illusieshow, een aanrader

Beoordeeld als 5 van 5
januari 11, 2023

Na prettig contact met Jochem heeft hij ons gisteren weten te boeien met zijn gave Privacy Illusieshow. Zelfs zonder geluidstechnicus heeft hij zich kunnen redden (mannen kunnen zéker multitasken!). Super knap!

Avatar voor Evelie Houweling, SVB
Evelie Houweling, SVB

Aanrader!

Beoordeeld als 5 van 5
december 12, 2022

In de Week van de Integriteit wilden we graag aandacht besteden aan het onderwerp privacy. Jochem heeft ons op ludieke wijze meegenomen in zijn Privacy Show en het onderwerp hiermee weer even op de kaart gezet binnen ons bedrijf!

Avatar voor Novo Nordisk
Novo Nordisk

Privacy show is zeker een aanrader!

Beoordeeld als 5 van 5
december 1, 2022

Zeer ontspannend en zelfs een beetje leerrijk, met veel interactie en verwondering. Jochem heeft zich volledig aangepast aan de situatie zodat de show helemaal op maat aanvoelde.

Avatar voor Michiel
Michiel

Integriteit in het zonnetje!

Beoordeeld als 5 van 5
november 25, 2022

Je hebt wél wat te beschermen! Over ethiek en dataveiligheid en de eenvoud waarmee je de PIN code van een collega lijkt te kunnen ontfutselen… Met 180 collega’s van begin tot eind genoten van de show. Privacy op de kaart gezet. Dank!

Avatar voor Mark de Vries, Intermaris (woningcorporatie Hoorn/Purmerend)
Mark de Vries, Intermaris (woningcorporatie Hoorn/Purmerend)

Beter dan verwacht

Beoordeeld als 5 van 5
juli 5, 2022

Wij boekten de Privacy lezing.

Goed opgezet. Privacy eens van een andere kant bekeken, en laat je in verwondering achter.

Avatar voor Richard van der Velde
Richard van der Velde

Ontspanning en verwondering mét inhoud.

Beoordeeld als 5 van 5
mei 23, 2022

Jochem verzorgde een optreden tijdens een regionale zorg- en veiligheidsconferentie. Zijn optreden sloot uitstekend aan bij het thema van onze bijeenkomst en het was een uitstekende energizer voor na de lunch. Precies wat we zochten: ontspanning met inhoud en een prima interactie met het verwonderende publiek.

Avatar voor VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam
VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam

Goede show met inhoud.

Beoordeeld als 5 van 5
mei 17, 2022

prima interactieve show afgestemd in overleg wat de wensen en de behoefte zijn van de doelgroep.

Avatar voor Lennie vd Donk - Brabant Water
Lennie vd Donk - Brabant Water

Verbindend en spontaan

Beoordeeld als 5 van 5
mei 17, 2022

Leuk, spontaan verbindend optreden. Jochem weet iedereen te enthousiasmeren en mee te nemen in zijn show.

Avatar voor Annemiek - Ilionx
Annemiek - Ilionx

Hoe dan?

Beoordeeld als 5 van 5
april 26, 2022

Na een prettig en professioneel voortraject kregen we een verbazende en interactieve show die ons in verwondering achterliet. Alles was prima aangepast naar ons thema “veranderen”. Na afloop alleen maar lovende woorden gehoord over de show. Vlotte spreker, een aanrader.

Avatar voor Philips
Philips

Lees ook de reviews op Google

Schrijf een review

Mind illusionist Jochem Nooyen
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Jeroen Bakermans
Jeroen Bakermans
07:41 03 Nov 21
In a word: AMAZING!Jochem knows how to surprise everyone and he talks it together nicely.During the 75(+1)th... anniversary of Toneelvereniging Crescendo, Jochem did closeup magic acts for us and everyone was super excited. You see him doing things (less than) 1.5 meters away that we absolutely cannot explain.Everyone asked: HOW DOES IT DO THAT???Jochem, thank you!lees verder
Ruben Koerhuis
Ruben Koerhuis
19:41 16 May 21
Operation breek Barteljaapje has been completed.
Jory Strijbos
Jory Strijbos
11:58 10 Mar 20
Very nice act and very friendly and professional team to work with!
Nicole van Dijk
Nicole van Dijk
11:55 21 Apr 16
Jochem was a guest during our team weekend of the Fatima School (Rotterdam) in camp house De Blauwe Schuur. What an... amazing experience! The show was a good combination of tricks, influence and 'mind reading'. And all presented with flexibility and humor!We couldn't stop talking about it. We can absolutely recommend Jochem!lees verder
Koen van Meer
Koen van Meer
09:04 30 Sep 15
Very nice experience to see Jochem in action! We received him at our creative business campus in Breda, where he showed... his skills during the annual BBQ at the end of the summer. Impressive to experience that you are being fooled in front of you and even let yourself be robbed without you realizing it. Jochem brings everything with great enthusiasm and ensures that you go home with surprise and disbelief. All in all, Jochem is highly recommended if you want to have a special and fun experience.lees verder
Gerard Palma
Gerard Palma
09:11 16 Sep 15
The municipalities of Bergen op Zoom, Etten-Leur, Roosendaal and Moerdijk have set up one independently operating IT... company: ICT West-Brabant West (ICT WBW). Tuesday, September 15, 2015, the company officially started with an opening meeting.Jochem has been responsible for the opening meeting of IT cooperation West-Brabant-West as chairman and magician. That was a huge success!Jochem is a top entertainer, good actor and excellent and relaxed interviewer with an eye for customization.Professional and reliable in appointments. And all for a very acceptable rate!Gerard PalmaICT Cooperation West-Brabant-West.lees verder
Thee El
Thee El
11:14 26 Jan 15
We invited Jochem to entertain the 210 guests at our annual staff party with his table magic show. A huge success! And... this was evident from both the spontaneous applause and the enthusiastic reactions afterwards.Not only the tricks were spectacular and surprising, the performance itself was funny and very spontaneous. Our guests really enjoyed it!Despite the fact that the dinner was buffet style and we were afraid that the show would be difficult to combine with walking back and forth to the buffets, this turned out to be absolutely no problem. Jochem took the table order into account and the guests were more interested in the tricks than in the food and that says enough we think :-)The personnel circle of Zemstlees verder
Eefke Zoetmulder
Eefke Zoetmulder
14:18 15 Dec 14
Enthusiastic, a true artist with balloons and a boundless patience with children. Jochem was the eye-catcher on our... stand and has ensured that we have gained more brand awareness. Ideal entertainment for the kids (and adults :))lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader
Hele leuke show in Theater Arnhem
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Hele leuke show mogen ervaren in Theater Arnhem

Erg leuke show vol leuke feitjes en verbluffende illusies. Heel leuk voor jong en oud. Leuk persoon om naar te kijken.

Top Entertainment
4.8
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (5)

Top Entertainment

Mede dankzij Jochem hebben we een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Iedereen was sprakeloos over de bijzondere verrichtingen die Jochem ons liet zien. Zeker een aanrader als je garantie wilt voor een geslaagde avond!

11-2-2020Carla , Werkendam

Top!
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Top!

Mind illusionist Jochem is geweldig! Wij hebben hem mogen ontvangen op onze kerstdiner in Rotterdam waar iedereen erg onder de indruk was! Wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Jochem is zeker een aanrader als je een bijzondere ervaring wilt hebben.

VSTEP B.V., Rotterdam

 

Wat Jochem in zijn show laat zin is ongelooflijk
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Wat Jochem in zijn show laat zien is ongelooflijk!

Jochem maakt helemaal waar wat hij in de aankondiging van zijn show belooft. Wij waren met een groep van ca. 60 personen die beroepsmatig bezig zijn met en geïnteresseerd zijn in privacy. Iedereen was na afloop verbaasd over wat hij/zij had gezien en meegemaakt. Aan het einde had iedereen maar één vraag: “Hoe doet hij dat?”. Wij hebben allemaal een fantastische middag gehad en er zal nog lang over nagepraat worden. Dank Jochem!

Mr. Henk W.R.A.M. Janssen

Advocaat/Centrale Compliance & Privacy Officer Volker Wessels

Professioneel en prettige samenwerking
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Professioneel en prettige samenwerking

Zeer prettige en professionele samenwerking. Goed meegedacht met onze wensen en leuke trucs die aansloten bij ons event ! Voor herhaling vatbaar.

Sandra van Norel  Georgfischer.com

Prima vermaak
4.9
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (4.7)

Prima vermaak!

Jochem is een aimabele entertainer en vaardig in zijn vak. Ook de communicatie met onze Engelstalige gasten was goed. Het inzetten van een ’tafelillusionist’ (of in ons geval een rondlopende) is een leuke manier om de mensen met elkaar in gesprek te brengen.

Annemieke, Kongsberg Spijkenisse

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

professioneel, met aandacht en flexibel

Jochem heeft onze opdracht om de cultuurprijs als presentator en illusionist te verzorgen zeer goed voorbereid en onze deelnemers met zorg voor het eindproduct door de avond geleid. Heel erg prettig om mee samen te werken, straalt de rust uit die op zo’n avond nodig is! Bovendien is zijn vaardigheid als illusionist een hele mooie variatie op zo’n avond. Het publiek blijft geboeid tot het einde. Chapeau !!!

Trudie Stalpers Stichting Cultuurcompaan Roosendaal

Naam: Nooyen Entertainment

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was de perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader!

Jenneke Smit-Banting Schiphol Group 23-4-2019 

 

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Precies goed

Jochem levert precies wat hij belooft. Mensen waren verbaasd, hebben gelachen en ontzettend genoten. Echt een aanrader!

Iris, Kawneer, Harderwijk

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Bedankt

Bedankt voor al die verbaasde en verblufte gezichten tijdens onze kerstborrel vorige week, Jochem! We staan er met onze neus bovenop… en dan nog… niet te zien hoe je het doet. Heel irritant, haha! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Bianca van Ewijk Deltametaal Barendrecht

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Bruiloft

Jochem heeft op onze bruiloft zijn table magic kunsten gedeeld, en wat was dit geslaagd! Onze gasten bleven zich verbazen over de trucs, en er wordt nog steeds over nagepraat. Een afsluitende act voor ons samen als bruidspaar was de echte verrassing! We hebben genoten om met Jochem dit te mogen meemaken. Van voorbereiding tot uitvoering was alles tot in de puntjes geregeld! Erg professioneel, en een absolute aanrader!

Rosella Ugchelen 8-12-2018

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Perfect

Jochem heeft onze beursgasten versteld doen staan! Zijn optreden zorgde voor veel aanloop in onze stand en creëerde een buzz op de beursvloer! Wij geven Jochem een dikke tien!

Annemieke, Arend Roses, ’s Gravenzande 12-11-2018

4.5
 • Verwondering
  (4.5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (4.5)

Pakt het publiek in

Erg leuke show die perfect paste aan het eind van een jaarvergadering. Jochem pakt het publiek van het begin tot het eind in.

Carlo Cahn, Busvervoer Nederland (KNV) , Den Haag 11-11-2018

4.3
 • Verwondering
  (4)
 • Communicatie
  (4)
 • Entertainment
  (5)

Snappen het niet

In één woord geweldig! Het was een zeer onderhoudend avondje vol verbazing. Leuke entertainment van 11 tot 88 in ons geval. We stonden er bovenop en nog snappen we het niet…:-) Jochem, bedankt voor de zeer geslaagde avond.

Frank en Marina Breukelen 7-10-2018

4
 • Verwondering
  (4)
 • Communicatie
  (4)
 • Entertainment
  (4)

Verbazingwekkend

Jochem is een zeer enthousiaste persoon met bijzondere en verbazingwekkende acts!

Maaike 19-9-2018

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Uniek dagvoorzitter

Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter!

Gerard Palma Veiligheidsregio West Brabant West 17-8-2018

4.3
 • Verwondering
  (4)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (4)

Familiedag

Zoals ik in de mail al schreef: “Ontzettend bedankt voor je optreden afgelopen zondag. Alleen maar positieve en zelfs uitzinnige reacties. Ik vond het zelf ook zo bijzonder goed. Het is de combinatie van strak uitgevoerde illusies en daar omheen een hele goede sfeer neerzetten. Je hebt echt bijgedragen aan een gezellige borrel voor de hele familie; leuk dat je ook op de jongeren en zelfs de kinderen hebt gericht. Tuur was helemaal verwonderd… Hij heeft het er nóg over.”

Roel, Haarlem 12-9-2018

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Amazing

Jochem is zo waanzinnig goed!! Hij deed het geweldig. Ook in het Engels en voor ieder wat! Jong en oud hebben zich zo verbaasd en erg gelachen. Ik raad Jochem aan voor grote en kleine partijen en ik hoop dat ik hem nog eens mag inhuren. Ons familie diner was een groot succes. Dank je wel Jochem!!! Amazing.

Felicia Loudon, Museum Voorlinden, Wassenaar 2-7-2018

4.5
 • Verwondering
  (4.5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (4.5)

perfecte afsluiter

Jochem was de uitsmijter van ons event en dat was de perfecte afsluiter. Met zijn enthousiasme en verrassende trucs heeft hij ons ontzettend doen verbazen en vermaakt. Ik zou Jochem zeker aanraden als energizer op een zakelijk event.

Esther, Ruigrok.net, Amsterdam 2-7-2018

4.7
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (4.5)

Wonderlijke ervaring

Niets teveel beloofd. Eem wonderlijke ervaring. Iedereen was verbaast en onder de indruk van het optreden.
Roland, Cygnific – KLM Enschede 2-7-2018
5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Dikke 10

Boven verwachting. Vlot en gemoedelijk. We gaan Jochem zeker nog een keer inhuren! Hele bedrijf is het daarmee eens.

K.Wognum Burro Zorro

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Fantastisch

werkelijk heel erg goed !!!

David de Jong Nijburg Trading & Engineering

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Super!

Super leuk, de mensen waren zeer tevreden en vonden het mysterie indrukwekkend.

Guido 15-4-2019 Moorsel

4.7
 • Verwondering
  (4.5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (5)

Zeer professioneel

Erg tevreden over het contact in de voorbereiding. Goede afstemming over bepaalde acts om ze “BERG” te maken. Show was vanaf minuut 1 vol energie! Top! Veel contact met het publiek is goed ontvangen.
Thecla Huf, Berg Toys Manager Customer Service

 

4.7
 • Verwondering
  (4.5)
 • Communicatie
  (4.5)
 • Entertainment
  (5)

Aan te bevelen

Voornamelijk de act met die pin in de papieren zakjes waren de studenten zeer enthousiast over. Ook telkens de muziek en filmpjes op het scherm waren erg toepasselijk. Het was gewoon een hele toffe eindact, bedankt daarvoor!

Elles, UMCG Groningen

5
 • Verwondering
  (5)
 • Communicatie
  (5)
 • Entertainment
  (5)

Geweldig

Top entertainment!

Astrid, Politie Naaldwijk

Check de beschikbaarheid