Ervaringen van opdrachtgevers

Gemiddeld een 9,6

Onze digitale relatiedag was door Jochem een groot succes!

5,0 beoordeling
november 13, 2020

Onze jaarlijkse relatiedag was dit jaar 100% digitaal. Door Jochem werd het een groot succes. De combinatie van illusies en entertainment rondom een inhoudelijk programma gaf de beleving die we wilden. Zo ontzettend goed en leuk! Doen!

Anita van Dekken

Hoop meer van je te zien

5,0 beoordeling
juli 13, 2020

Communicatie:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Verliep zeer prettig en professioneel, ook had je nagedacht over de mogelijkheden van table magic in de coronaperiode, dit werd 1,5 meter magic.
Entertainment:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voor de businessclub was ik op zoek naar passend entertainment voor tijdens het diner en die had ik gevonden. Het bleek een erg leuke aanvulling te zijn. Tussen de gangen door kwam Jochem bij de diverse tafels langs om zijn trucs te vertonen, onze gedachten te lezen en ons niet te hypnotiseren.
Verwondering:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
‘Hoe doet hij dat’ was veel gehoord die avond, dus geslaagd, ook 5 sterren.
Jochem dankjewel voor alles, ik hoop zeker meer van je te zien.

Mirella

Fantastisch optreden

5,0 beoordeling
juli 13, 2020

Jochem heeft online een show voor ons team verzorgd. Het was boven verwachting. Mooi aangesloten bij ons thema cyber veiligheid anno nu. Heel mooi gedaan! Aanrader

Damian Roelofs

Lees ook de reviews op Google

Schrijf een review

Mind illusionist Jochem Nooyen
4.9
Gebaseerd op beoordelingen van 12
powered by Google
Jory Strijbos
Jory Strijbos
11:58 10 Mar 20
Very nice act and very friendly and professional team to work with!
Crash Gaming
Crash Gaming
21:52 09 Nov 19
Geweldige shows
Barbara Nooijen
Barbara Nooijen
13:44 24 Jun 19
Maybe we are family
Irisennagels Selier
Irisennagels Selier
20:12 21 Apr 18
Hij is geweldig goochelaar!! Snel, sociaal en grappig. Volwassen en Kinderen vonden him super leuk!!! Iris.
Nicole van Dijk
Nicole van Dijk
11:55 21 Apr 16
Jochem was te gast tijdens ons teamweekend van de Fatimaschool (Rotterdam) in kamphuis De Blauwe Schuur. Wat een... geweldige ervaring! De show was een goede combinatie van trucs, beïnvloeding en 'gedachten lezen'. En dat alles met een souplesse en humor gepresenteerd!We raakten er niet over uitgepraat. We kunnen Jochem absoluut aanbevelen!lees meer
Koen van Meer
Koen van Meer
09:04 30 Sep 15
Very nice experience to see Jochem in action! We received him at our creative business campus in Breda where he showed... his skills during the annual BBQ to conclude the summer. Impressive to experience that you are being fooled in front of you and even let you steal without you realizing it. Jochem brings everything with great enthusiasm and ensures that you go home with surprise and disbelief. All in all, Jochem is a must if you want to have a special and fun experience.lees meer
Martine
Martine
14:07 24 Sep 15
Tijdens de summer bbq in het Blushuis heeft Jochem ons versteld doen staan met zijn goochelkunsten. Omdat hij zich... tussen het publiek beweegt sta je er met je neus bovenop. En toch zie je niet hoe 'ie dat trucje met je uithaalt... erg knap!lees meer
Gerard Palma
Gerard Palma
09:11 16 Sep 15
The municipalities of Bergen op Zoom, Etten-Leur, Roosendaal and Moerdijk have set up one independently operating IT... company: ICT West-Brabant West (ICT WBW). Tuesday, September 15, 2015, the company officially started with an opening meeting.Jochem has been responsible for the opening meeting of IT cooperation West-Brabant-West as chairman and magician. That was a huge success!Jochem is a top entertainer, good actor and excellent and relaxed interviewer with an eye for customization.Professional and reliable in appointments. And all for a very acceptable rate!Gerard PalmaICT Cooperation West-Brabant-West.lees meer
Thee El
Thee El
11:14 26 Jan 15
We invited Jochem to entertain the 210 guests at our annual staff party with his table magic show. A huge success! And... this was evident from both the spontaneous applause and the enthusiastic reactions afterwards.Not only the tricks were spectacular and surprising, the performance itself was funny and very spontaneous. Our guests really enjoyed it!Despite the fact that the dinner was buffet style and we were afraid that the show would be difficult to combine with walking back and forth to the buffets, this turned out to be absolutely no problem. Jochem took the table order into account and the guests were more interested in the tricks than in the food and that says enough we think :-)The personnel circle of Zemstlees meer
Volgende beoordelingen
Hele leuke show in Theater Arnhem
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Hele leuke show mogen ervaren in Theater Arnhem

Erg leuke show vol leuke feitjes en verbluffende illusies. Heel leuk voor jong en oud. Leuk persoon om naar te kijken.

Top Entertainment
4.8
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Top Entertainment

Mede dankzij Jochem hebben we een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Iedereen was sprakeloos over de bijzondere verrichtingen die Jochem ons liet zien. Zeker een aanrader als je garantie wilt voor een geslaagde avond!

11-2-2020Carla , Werkendam

Top!
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Top!

Mind illusionist Jochem is geweldig! Wij hebben hem mogen ontvangen op onze kerstdiner in Rotterdam waar iedereen erg onder de indruk was! Wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Jochem is zeker een aanrader als je een bijzondere ervaring wilt hebben.

VSTEP B.V., Rotterdam

 

Wat Jochem in zijn show laat zin is ongelooflijk
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Wat Jochem in zijn show laat zien is ongelooflijk!

Jochem maakt helemaal waar wat hij in de aankondiging van zijn show belooft. Wij waren met een groep van ca. 60 personen die beroepsmatig bezig zijn met en geïnteresseerd zijn in privacy. Iedereen was na afloop verbaasd over wat hij/zij had gezien en meegemaakt. Aan het einde had iedereen maar één vraag: “Hoe doet hij dat?”. Wij hebben allemaal een fantastische middag gehad en er zal nog lang over nagepraat worden. Dank Jochem!

Mr. Henk W.R.A.M. Janssen

Advocaat/Centrale Compliance & Privacy Officer Volker Wessels

Professioneel en prettige samenwerking
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Professioneel en prettige samenwerking

Zeer prettige en professionele samenwerking. Goed meegedacht met onze wensen en leuke trucs die aansloten bij ons event ! Voor herhaling vatbaar.

Sandra van Norel  Georgfischer.com

Prima vermaak
4.9
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (4.7)

Prima vermaak!

Jochem is een aimabele entertainer en vaardig in zijn vak. Ook de communicatie met onze Engelstalige gasten was goed. Het inzetten van een ‘tafelillusionist’ (of in ons geval een rondlopende) is een leuke manier om de mensen met elkaar in gesprek te brengen.

Annemieke, Kongsberg Spijkenisse

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

professioneel, met aandacht en flexibel

Jochem heeft onze opdracht om de cultuurprijs als presentator en illusionist te verzorgen zeer goed voorbereid en onze deelnemers met zorg voor het eindproduct door de avond geleid. Heel erg prettig om mee samen te werken, straalt de rust uit die op zo’n avond nodig is! Bovendien is zijn vaardigheid als illusionist een hele mooie variatie op zo’n avond. Het publiek blijft geboeid tot het einde. Chapeau !!!

Trudie Stalpers Stichting Cultuurcompaan Roosendaal

Naam: Nooyen Entertainment

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was de perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader!

Jenneke Smit-Banting Schiphol Group 23-4-2019 

 

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Precies goed

Jochem levert precies wat hij belooft. Mensen waren verbaasd, hebben gelachen en ontzettend genoten. Echt een aanrader!

Iris, Kawneer, Harderwijk

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bedankt

Bedankt voor al die verbaasde en verblufte gezichten tijdens onze kerstborrel vorige week, Jochem! We staan er met onze neus bovenop… en dan nog… niet te zien hoe je het doet. Heel irritant, haha! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Bianca van Ewijk Deltametaal Barendrecht

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bruiloft

Jochem heeft op onze bruiloft zijn table magic kunsten gedeeld, en wat was dit geslaagd! Onze gasten bleven zich verbazen over de trucs, en er wordt nog steeds over nagepraat. Een afsluitende act voor ons samen als bruidspaar was de echte verrassing! We hebben genoten om met Jochem dit te mogen meemaken. Van voorbereiding tot uitvoering was alles tot in de puntjes geregeld! Erg professioneel, en een absolute aanrader!

Rosella Ugchelen 8-12-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Perfect

Jochem heeft onze beursgasten versteld doen staan! Zijn optreden zorgde voor veel aanloop in onze stand en creëerde een buzz op de beursvloer! Wij geven Jochem een dikke tien!

Annemieke, Arend Roses, ’s Gravenzande 12-11-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Pakt het publiek in

Erg leuke show die perfect paste aan het eind van een jaarvergadering. Jochem pakt het publiek van het begin tot het eind in.

Carlo Cahn, Busvervoer Nederland (KNV) , Den Haag 11-11-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (5)

Snappen het niet

In één woord geweldig! Het was een zeer onderhoudend avondje vol verbazing. Leuke entertainment van 11 tot 88 in ons geval. We stonden er bovenop en nog snappen we het niet…:-) Jochem, bedankt voor de zeer geslaagde avond.

Frank en Marina Breukelen 7-10-2018

4
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (4)

Verbazingwekkend

Jochem is een zeer enthousiaste persoon met bijzondere en verbazingwekkende acts!

Maaike 19-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Uniek dagvoorzitter

Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter!

Gerard Palma Veiligheidsregio West Brabant West 17-8-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (4)

Familiedag

Zoals ik in de mail al schreef: “Ontzettend bedankt voor je optreden afgelopen zondag. Alleen maar positieve en zelfs uitzinnige reacties. Ik vond het zelf ook zo bijzonder goed. Het is de combinatie van strak uitgevoerde illusies en daar omheen een hele goede sfeer neerzetten. Je hebt echt bijgedragen aan een gezellige borrel voor de hele familie; leuk dat je ook op de jongeren en zelfs de kinderen hebt gericht. Tuur was helemaal verwonderd… Hij heeft het er nóg over.”

Roel, Haarlem 12-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Amazing

Jochem is zo waanzinnig goed!! Hij deed het geweldig. Ook in het Engels en voor ieder wat! Jong en oud hebben zich zo verbaasd en erg gelachen. Ik raad Jochem aan voor grote en kleine partijen en ik hoop dat ik hem nog eens mag inhuren. Ons familie diner was een groot succes. Dank je wel Jochem!!! Amazing.

Felicia Loudon, Museum Voorlinden, Wassenaar 2-7-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

perfecte afsluiter

Jochem was de uitsmijter van ons event en dat was de perfecte afsluiter. Met zijn enthousiasme en verrassende trucs heeft hij ons ontzettend doen verbazen en vermaakt. Ik zou Jochem zeker aanraden als energizer op een zakelijk event.

Esther, Ruigrok.net, Amsterdam 2-7-2018

4.7
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Wonderlijke ervaring

Niets teveel beloofd. Eem wonderlijke ervaring. Iedereen was verbaast en onder de indruk van het optreden.
Roland, Cygnific – KLM Enschede 2-7-2018
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Dikke 10

Boven verwachting. Vlot en gemoedelijk. We gaan Jochem zeker nog een keer inhuren! Hele bedrijf is het daarmee eens.

K.Wognum Burro Zorro

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Fantastisch

werkelijk heel erg goed !!!

David de Jong Nijburg Trading & Engineering

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Super!

Super leuk, de mensen waren zeer tevreden en vonden het mysterie indrukwekkend.

Guido 15-4-2019 Moorsel

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Zeer professioneel

Erg tevreden over het contact in de voorbereiding. Goede afstemming over bepaalde acts om ze “BERG” te maken. Show was vanaf minuut 1 vol energie! Top! Veel contact met het publiek is goed ontvangen.
Thecla Huf, Berg Toys Manager Customer Service

 

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Aan te bevelen

Voornamelijk de act met die pin in de papieren zakjes waren de studenten zeer enthousiast over. Ook telkens de muziek en filmpjes op het scherm waren erg toepasselijk. Het was gewoon een hele toffe eindact, bedankt daarvoor!

Elles, UMCG Groningen

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Geweldig

Top entertainment!

Astrid, Politie Naaldwijk