Klant reviews

Professioneel en prettige samenwerking
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Professioneel en prettige samenwerking

Zeer prettige en professionele samenwerking. Goed meegedacht met onze wensen en leuke trucs die aansloten bij ons event ! Voor herhaling vatbaar.

Sandra van Norel  Georgfischer.com

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

professioneel, met aandacht en flexibel

Jochem heeft onze opdracht om de cultuurprijs als presentator en illusionist te verzorgen zeer goed voorbereid en onze deelnemers met zorg voor het eindproduct door de avond geleid. Heel erg prettig om mee samen te werken, straalt de rust uit die op zo’n avond nodig is! Bovendien is zijn vaardigheid als illusionist een hele mooie variatie op zo’n avond. Het publiek blijft geboeid tot het einde. Chapeau !!!

Trudie Stalpers Stichting Cultuurcompaan Roosendaal

Klantreviews Mindillusionist Jochem Nooyen
4.5
  • (4.5)

Bijzondere illusionist!

Jochem heeft de SeniorWeb vrijwilligers op de jaarlijkse Ambassadeursdag vele malen verwonderd en verrast met zijn bijzondere trucs. In de voorbereiding heeft hij heel betrokken meegedacht!

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was de perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader!

Jenneke Smit-Banting Schiphol Group 23-4-2019 

 

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Super!

Super leuk, de mensen waren zeer tevreden en vonden het mysterie indrukwekkend.

Guido 15-4-2019 Moorsel

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Zeer professioneel

Erg tevreden over het contact in de voorbereiding. Goede afstemming over bepaalde acts om ze “BERG” te maken. Show was vanaf minuut 1 vol energie! Top! Veel contact met het publiek is goed ontvangen.
Thecla Huf, Berg Toys Manager Customer Service

 

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Aan te bevelen

Voornamelijk de act met die pin in de papieren zakjes waren de studenten zeer enthousiast over. Ook telkens de muziek en filmpjes op het scherm waren erg toepasselijk. Het was gewoon een hele toffe eindact, bedankt daarvoor!

Elles, UMCG Groningen

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Geweldig

Top entertainment!

Astrid, Politie Naaldwijk

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Dikke 10

Boven verwachting. Vlot en gemoedelijk. We gaan Jochem zeker nog een keer inhuren! Hele bedrijf is het daarmee eens.

K.Wognum Burro Zorro

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Fantastisch

werkelijk heel erg goed !!!

David de Jong Nijburg Trading & Engineering

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Precies goed

Jochem levert precies wat hij belooft. Mensen waren verbaasd, hebben gelachen en ontzettend genoten. Echt een aanrader!

Iris, Kawneer, Harderwijk

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bedankt

Bedankt voor al die verbaasde en verblufte gezichten tijdens onze kerstborrel vorige week, Jochem! We staan er met onze neus bovenop… en dan nog… niet te zien hoe je het doet. Heel irritant, haha! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Bianca van Ewijk Deltametaal Barendrecht

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bruiloft

Jochem heeft op onze bruiloft zijn table magic kunsten gedeeld, en wat was dit geslaagd! Onze gasten bleven zich verbazen over de trucs, en er wordt nog steeds over nagepraat. Een afsluitende act voor ons samen als bruidspaar was de echte verrassing! We hebben genoten om met Jochem dit te mogen meemaken. Van voorbereiding tot uitvoering was alles tot in de puntjes geregeld! Erg professioneel, en een absolute aanrader!

Rosella Ugchelen 8-12-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Perfect

Jochem heeft onze beursgasten versteld doen staan! Zijn optreden zorgde voor veel aanloop in onze stand en creëerde een buzz op de beursvloer! Wij geven Jochem een dikke tien!

Annemieke, Arend Roses, ’s Gravenzande 12-11-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Pakt het publiek in

Erg leuke show die perfect paste aan het eind van een jaarvergadering. Jochem pakt het publiek van het begin tot het eind in.

Carlo Cahn, Busvervoer Nederland (KNV) , Den Haag 11-11-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (5)

Snappen het niet

In één woord geweldig! Het was een zeer onderhoudend avondje vol verbazing. Leuke entertainment van 11 tot 88 in ons geval. We stonden er bovenop en nog snappen we het niet…:-) Jochem, bedankt voor de zeer geslaagde avond.

Frank en Marina Breukelen 7-10-2018

4
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (4)

Verbazingwekkend

Jochem is een zeer enthousiaste persoon met bijzondere en verbazingwekkende acts!

Maaike 19-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Uniek dagvoorzitter

Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter!

Gerard Palma Veiligheidsregio West Brabant West 17-8-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (4)

Familiedag

Zoals ik in de mail al schreef: “Ontzettend bedankt voor je optreden afgelopen zondag. Alleen maar positieve en zelfs uitzinnige reacties. Ik vond het zelf ook zo bijzonder goed. Het is de combinatie van strak uitgevoerde illusies en daar omheen een hele goede sfeer neerzetten. Je hebt echt bijgedragen aan een gezellige borrel voor de hele familie; leuk dat je ook op de jongeren en zelfs de kinderen hebt gericht. Tuur was helemaal verwonderd… Hij heeft het er nóg over.”

Roel, Haarlem 12-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Amazing

Jochem is zo waanzinnig goed!! Hij deed het geweldig. Ook in het Engels en voor ieder wat! Jong en oud hebben zich zo verbaasd en erg gelachen. Ik raad Jochem aan voor grote en kleine partijen en ik hoop dat ik hem nog eens mag inhuren. Ons familie diner was een groot succes. Dank je wel Jochem!!! Amazing.

Felicia Loudon, Museum Voorlinden, Wassenaar 2-7-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

perfecte afsluiter

Jochem was de uitsmijter van ons event en dat was de perfecte afsluiter. Met zijn enthousiasme en verrassende trucs heeft hij ons ontzettend doen verbazen en vermaakt. Ik zou Jochem zeker aanraden als energizer op een zakelijk event.

Esther, Ruigrok.net, Amsterdam 2-7-2018

4.7
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Wonderlijke ervaring

Niets teveel beloofd. Eem wonderlijke ervaring. Iedereen was verbaast en onder de indruk van het optreden.
Roland, Cygnific – KLM Enschede 2-7-2018

Reviews geplaatst op Google:

Mind illusionist Jochem Nooyen

Geweldige shows
Misschien zijn we familie
Hij is geweldig goochelaar!! Snel, sociaal en grappig. Volwassen en Kinderen vonden him super leuk!!! Iris.
(5)
Wij hebben Jochem uitgenodigd om op ons jaarlijks personeelsfeest de 210 genodigden te entertainen met zijn tafelgoochelshow. Een enorm succes! En dit bleek zowel aan het spontane applaus als aan de enthousiaste reacties achteraf.
Niet alleen de trucs waren spectaculair en verrassend, ook de performance op zich was grappig en heel spontaan. Onze gasten hebben er echt van genoten!
Ondanks het feit dat het diner in buffetvorm was en we bang waren dat de show moeilijk te combineren zou zijn met het heen en weer geloop naar de buffetten, bleek dit absoluut geen probleem te zijn. Jochem hield rekening met de tafelvolgorde en de gasten waren meer geïnteresseerd in de trucs dan in het eten en dat zegt genoeg denken wij :-)

De personeelskring van Zemst
Jochem was te gast tijdens ons teamweekend van de Fatimaschool (Rotterdam) in kamphuis De Blauwe Schuur. Wat een geweldige ervaring! De show was een goede combinatie van trucs, beïnvloeding en 'gedachten lezen'. En dat alles met een souplesse en humor gepresenteerd!
We raakten er niet over uitgepraat. We kunnen Jochem absoluut aanbevelen!