Ervaringen van opdrachtgevers

Gemiddeld een 9,8

originele toevoeging

juni 4, 2024

Wat een fantastische ervaring was de show van Jochem Nooyen tijdens onze recente ledenvergadering van de natuursteenbedrijven! Jochem nam ons mee op een boeiende reis door de wereld van perceptie en verandering en liet zien dat ‘niets is wat het lijkt’. Zijn show, gericht op hoe verandering van perspectief alles kan veranderen, was niet alleen verrassend maar ook zeer interactief. Jochem slaagde erin om iedereen aan het denken te zetten en inspireerde ons om niet altijd de gebaande paden te bewandelen. De feedback van onze leden was enorm positief. Jochem’s unieke aanpak en het vermogen om het publiek te betrekken maakte de voorstelling tot een groot succes. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een originele en gedachteprovocerende toevoeging aan hun evenement!

Avatar voor Ester Litjes - NOA
Ester Litjes - NOA

Aanwinst voor ons event

mei 24, 2024

Jochem is met zijn show een echte aanwinst voor het evenement en is prettig om mee samen te werken. Hij laat je op een inspirerende en out-of-the-box manier nadenken over alledaagse dingen. Daarnaast zorgt hij voor een leuke en prettige interactie met de deelnemers.

Avatar voor Joris Viellevoije
Joris Viellevoije

Entertainment en bewustwording

mei 6, 2024

Een perfecte combinatie van entertainment en bewustwording. De interactieve privacyshow van Jochem heeft ons aan het denken gezet over de vertrouwelijkheid en integriteit van informatie. Want wat als je gedrag beïnvloed wordt en zelfs je gedachten niet veilig zijn?

Avatar voor Aniek - Privacy officer GR peelgemeenten
Aniek - Privacy officer GR peelgemeenten

Inspiratie over privacy en AI

april 10, 2024

Jochem weet het publiek te verbazen en te inspireren. In ons geval een zakelijk event over Privacy, AI en Technology voor General Counsel. Jochem geeft een andere kijk op hoe het brein werkt en hoe deze wetenschap toe te passen is in het bedrijfsleven. Jochem is een heel toegankelijk persoon en de perfecte communicatie, zowel met Jochem als Annemieke, en natuurlijk een zeer inspirerende show waar je nog lang over nadenkt, maakt dat ik hem zeker aan zou bevelen voor de zakelijke markt!

Avatar voor Linda de Heer - General Counsel
Linda de Heer - General Counsel

Een feest om mee te mogen maken

april 10, 2024

Wij waren in Bernheze op zoek naar een spreker die inwoners, ondernemers, bestuurders en beleidsmedewerkers aan kon spreken. Een algemeen verhaal dat net even iets verder ging dan gewoon een samenvatting van de wereld op hoofdlijnen. Jochem zijn show voldeed op geen mogelijke manier. Het was nog veel meer dan dat. Bijna iedereen had het er over naderhand. Ondanks een, niet aan hem te wijten, technische storing was het van het begin tot het eind een feest om mee te mogen maken. Ik kan dit écht iedereen van harte aanbevelen.

Avatar voor R. van Rijswijk - Gemeente Bernheze
R. van Rijswijk - Gemeente Bernheze

Bijzondere ervaring

maart 1, 2024

Dit is een unieke en bijzonder aangename en aansprekende manier om het onderwerp integriteit en de bespreekbaarheid ervan op de agenda te zetten. Het is heel anders dan een lezing of training, het is een bijzondere ervaring die mensen lang bij blijft.

Avatar voor Remco Neuman - Port of Rotterdam
Remco Neuman - Port of Rotterdam

Privacy als ervaring

februari 29, 2024

Jochem brengt met De Privacy Show een verhaal en een ervaring. We weten allemaal dat onze privacy belangrijk is maar Jochem zorgt ervoor dat je echt ervaart hoe belangrijk je privacy is. Want de gelukkige slachtoffers die deelnemen aan de acts in zijn show blijven met verbijstering staan wanneer zij realiseren dat Jochem meer weet over hoe jij werkt dan jij zelf.

Avatar voor Ernst-Jan Muller - ministerie van onderwijs cultuur en wetenschap
Ernst-Jan Muller - ministerie van onderwijs cultuur en wetenschap

De betovering van morele magie

januari 29, 2024

In plaats van de gebruikelijke ‘glitter en glamour’ die je verwacht bij een illusie-act, dompelt Jochem je bij zijn ”Integriteitsshow’ onder in een show waar illusie en waarheid samenkomen. Wat Jochem onderscheidt, is de manier waarop hij zijn illusies gebruikt om je aan het denken te zetten: terwijl je ogen genieten van de magie, zorgt Jochem ervoor dat je brein een extra dimensie verkent – die van ethiek, integriteit, morele keuzes.

Avatar voor Daisy WInkelmolen
Daisy WInkelmolen

Aanrader!

december 30, 2023

Aanrader! Het speelse gemak waarmee Jochem de inhoudelijke boodschap van zijn show weet weg te zetten aan de hand van mind-blowing illusies smaakt naar meer!! Naast de fantastische show van Jochem, is van boeking tot afhandeling alles tot in de puntjes goed geregeld.

Avatar voor Maj. Heemskerk - Koninklijke luchtmacht
Maj. Heemskerk - Koninklijke luchtmacht

Integriteit show

december 13, 2023

Jochem toont oprechte interesse in de organisatie en cultuur en het viel me op tijdens de show dat er ook echt een flink inhoudelijk aspect in zit over integriteit.

De bezoekers vonden het heel erg leuk. Een laagdrempelige manier om veel medewerkers bij elkaar te krijgen en toch ook een belangrijk inhoudelijk onderwerp te agenderen.

Avatar voor Wiesje de klein - Gemeente Oss
Wiesje de klein - Gemeente Oss

Maatwerk in drukke tijd

december 11, 2023

Samen met Jochem hebben we nagedacht hoe we onze wensen op een voor hem efficiënte manier konden realiseren. Zo kwamen we op een andere opzet dan eerst gedacht maar die heel goed heeft uitgepakt. Bestaande illusies kon Jochem met een kleine twist aanpassen zodat het voor ons relevant was en voor Jochem niet teveel maatwerk. Jochem staat open om creatief mee te denken en stond open voor onze ideeën. De communicatie met Jochem in zowel de voorbereiding als de uitvoering verloopt heel prettig. Zo hebben we een goede show weten te maken voor onze doelgroep. In de uitvoering is Jochem heel professioneel en werkt daarbij als een geolied team samen met zijn technicus.

Avatar voor Patricia Willemsen - Flowweb
Patricia Willemsen - Flowweb

Verbluffend en betoverend

november 9, 2023

De illusieshow was werkelijk verbluffend en betoverend! Jochem wist met zijn trucs en magische stunts de webcast van begin tot eind geboeid te houden. Iedereen bevindt zich in een andere wereld, waarin van alles mogelijk is!

Daarbij is de interactie met het publiek geweldig. Kortom, de illusieshow was een onvergetelijke ervaring vol verwondering en verbazing. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Avatar voor Brenda Ebell - Meijburg en Co
Brenda Ebell - Meijburg en Co

Dynamische show

oktober 13, 2023

Een dynamische interactieve show waarin je eigen waarneming en oordeel op de proef worden gesteld. Jochem heeft ons verwonderd en geïnspireerd achter gelaten met De Paradigmashiftshow.

Avatar voor Gea Wester Scholengroep veluwezoom
Gea Wester Scholengroep veluwezoom

Heel tevreden

september 19, 2023

Jochem Nooyen zet een betoverende act neer die je laat lachen, maar ook inspireert. Op interactieve wijze weet Jochem jou en je collega’s aan het denken te zetten over privacy en transities in jouw organisatie. Een perfecte combinatie van vermaak en bewustwording rondom een serieuzer onderwerp. Zeker een aanrader!

Avatar voor Debbie Duurland - Provincie Zuid Holland
Debbie Duurland - Provincie Zuid Holland

Top show mét krachtige inhoud!

augustus 31, 2023

Op een uitdagende locatie voor 650 personen wist Jochem het publiek te verwonderen. De inhoud rond verandering van perspectief pastte perfect bij ons evenement. Heel erg fijne samenwerking! Bedankt

Avatar voor Leen vzw Vrije Leersteuncentra Oost-Vlaanderen
Leen vzw Vrije Leersteuncentra Oost-Vlaanderen

Groot succes!

juli 19, 2023

De bijeenkomst was een groot succes! De show was niet alleen leuk, maar ook leerzaam en heeft collega’s zeker aan het denken gezet!

Avatar voor Sandra
Sandra

Een show met inhoud en verwondering

juli 17, 2023

Jochem heeft een show gegeven waar zowel inhoud als vorm van hoog kwaliteit waren. Medewerkers hebben zich geamuseerd, verwonderd en zijn aan het denken gezet. Hoe gaan we om veranderingen en hoe worden onze gedachten gemanipuleerd door ons eigen brein? Jochem heeft ons met zijn show geholpen om ons perspectief te verbreden.

Een aanrader!

Avatar voor Elnaz - Gemeente Utrecht
Elnaz - Gemeente Utrecht

Goud onderdeel van de dag

juni 21, 2023

Jochem heeft zijn show gegeven tijdens ons afdelingsuitje.

De show van Jochem is echt fantastisch. Er zit humor in, een boodschap die je aan het denken zet en enorme verassingen.

We hebben er nog lang over nagepraat en iedereen vond het echt een goud onderdeel van de dag. In een organisatie of wereld die verandert helpt Jochem met enorm veel humor en illusionisme dit toch in een nieuw perspectief te plaatsen.

Echt een aanrader!

Avatar voor Robyn Koster - Bayer
Robyn Koster - Bayer

Publiek in de ban van Integriteitshow

juni 12, 2023

Wil je een ernstig onderwerp op een luchtige manier laten brengen maar zodanig dat het toch je publiek in de ban houdt? Doe dan gerust een beroep op Jochem Nooyen. PMV had Jochem te gast op haar teambuildingdag in Gent met een sessie over integriteit, en dat leverde unaniem lovende reacties op en droeg zeker bij tot het succes van de teambuildingdag. Daarnaast is Jochem ook een heel fijne mens om mee samen te werken zodat de voorbereiding zeer vlot verliep.

Avatar voor Frank Kindt
Frank Kindt

Dag van de Integriteit & Sociale Veiligheid Ministerie van Defensie

juni 7, 2023

Jochem is zeer vriendelijk, zorgvuldig & professioneel in de voorbereiding, tevens fijn in de samenwerking. De Integriteitshow heeft het publiek kostelijk vermaakt en tevens positief over het onderwerp aan het denken gezet.

Ik raad Jochem ten zeerste aan en hij heeft met recht bij het Ministerie van Defensie te Kromhoutkazerne in Utrecht een groot applaus verdient!

Avatar voor Marga van Dommelen
Marga van Dommelen

Lees ook de reviews op Google

Schrijf een review

Mind illusionist Jochem Nooyen
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Jeroen Bakermans
Jeroen Bakermans
07:41 03 Nov 21
In a word: AMAZING!Jochem knows how to surprise everyone and he talks it together nicely.During the 75(+1)th... anniversary of Toneelvereniging Crescendo, Jochem did closeup magic acts for us and everyone was super excited. You see him doing things (less than) 1.5 meters away that we absolutely cannot explain.Everyone asked: HOW DOES IT DO THAT???Jochem, thank you!lees verder
Ruben Koerhuis
Ruben Koerhuis
19:41 16 May 21
Operation breek Barteljaapje has been completed.
Jory Strijbos
Jory Strijbos
11:58 10 Mar 20
Very nice act and very friendly and professional team to work with!
Nicole van Dijk
Nicole van Dijk
11:55 21 Apr 16
Jochem was a guest during our team weekend of the Fatima School (Rotterdam) in camp house De Blauwe Schuur. What an... amazing experience! The show was a good combination of tricks, influence and 'mind reading'. And all presented with flexibility and humor!We couldn't stop talking about it. We can absolutely recommend Jochem!lees verder
Koen van Meer
Koen van Meer
09:04 30 Sep 15
Very nice experience to see Jochem in action! We received him at our creative business campus in Breda, where he showed... his skills during the annual BBQ at the end of the summer. Impressive to experience that you are being fooled in front of you and even let yourself be robbed without you realizing it. Jochem brings everything with great enthusiasm and ensures that you go home with surprise and disbelief. All in all, Jochem is highly recommended if you want to have a special and fun experience.lees verder
Gerard Palma
Gerard Palma
09:11 16 Sep 15
The municipalities of Bergen op Zoom, Etten-Leur, Roosendaal and Moerdijk have set up one independently operating IT... company: ICT West-Brabant West (ICT WBW). Tuesday, September 15, 2015, the company officially started with an opening meeting.Jochem has been responsible for the opening meeting of IT cooperation West-Brabant-West as chairman and magician. That was a huge success!Jochem is a top entertainer, good actor and excellent and relaxed interviewer with an eye for customization.Professional and reliable in appointments. And all for a very acceptable rate!Gerard PalmaICT Cooperation West-Brabant-West.lees verder
Thee El
Thee El
11:14 26 Jan 15
We invited Jochem to entertain the 210 guests at our annual staff party with his table magic show. A huge success! And... this was evident from both the spontaneous applause and the enthusiastic reactions afterwards.Not only the tricks were spectacular and surprising, the performance itself was funny and very spontaneous. Our guests really enjoyed it!Despite the fact that the dinner was buffet style and we were afraid that the show would be difficult to combine with walking back and forth to the buffets, this turned out to be absolutely no problem. Jochem took the table order into account and the guests were more interested in the tricks than in the food and that says enough we think :-)The personnel circle of Zemstlees verder
Eefke Zoetmulder
Eefke Zoetmulder
14:18 15 Dec 14
Enthusiastic, a true artist with balloons and a boundless patience with children. Jochem was the eye-catcher on our... stand and has ensured that we have gained more brand awareness. Ideal entertainment for the kids (and adults :))lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Hele leuke show in Theater Arnhem
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Hele leuke show mogen ervaren in Theater Arnhem

Erg leuke show vol leuke feitjes en verbluffende illusies. Heel leuk voor jong en oud. Leuk persoon om naar te kijken.

Top Entertainment
4.8
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Top Entertainment

Mede dankzij Jochem hebben we een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Iedereen was sprakeloos over de bijzondere verrichtingen die Jochem ons liet zien. Zeker een aanrader als je garantie wilt voor een geslaagde avond!

11-2-2020Carla , Werkendam

Top!
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Top!

Mind illusionist Jochem is geweldig! Wij hebben hem mogen ontvangen op onze kerstdiner in Rotterdam waar iedereen erg onder de indruk was! Wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Jochem is zeker een aanrader als je een bijzondere ervaring wilt hebben.

VSTEP B.V., Rotterdam

 

Wat Jochem in zijn show laat zin is ongelooflijk
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Wat Jochem in zijn show laat zien is ongelooflijk!

Jochem maakt helemaal waar wat hij in de aankondiging van zijn show belooft. Wij waren met een groep van ca. 60 personen die beroepsmatig bezig zijn met en geïnteresseerd zijn in privacy. Iedereen was na afloop verbaasd over wat hij/zij had gezien en meegemaakt. Aan het einde had iedereen maar één vraag: “Hoe doet hij dat?”. Wij hebben allemaal een fantastische middag gehad en er zal nog lang over nagepraat worden. Dank Jochem!

Mr. Henk W.R.A.M. Janssen

Advocaat/Centrale Compliance & Privacy Officer Volker Wessels

Professioneel en prettige samenwerking
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Professioneel en prettige samenwerking

Zeer prettige en professionele samenwerking. Goed meegedacht met onze wensen en leuke trucs die aansloten bij ons event ! Voor herhaling vatbaar.

Sandra van Norel  Georgfischer.com

Prima vermaak
4.9
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (4.7)

Prima vermaak!

Jochem is een aimabele entertainer en vaardig in zijn vak. Ook de communicatie met onze Engelstalige gasten was goed. Het inzetten van een ’tafelillusionist’ (of in ons geval een rondlopende) is een leuke manier om de mensen met elkaar in gesprek te brengen.

Annemieke, Kongsberg Spijkenisse

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

professioneel, met aandacht en flexibel

Jochem heeft onze opdracht om de cultuurprijs als presentator en illusionist te verzorgen zeer goed voorbereid en onze deelnemers met zorg voor het eindproduct door de avond geleid. Heel erg prettig om mee samen te werken, straalt de rust uit die op zo’n avond nodig is! Bovendien is zijn vaardigheid als illusionist een hele mooie variatie op zo’n avond. Het publiek blijft geboeid tot het einde. Chapeau !!!

Trudie Stalpers Stichting Cultuurcompaan Roosendaal

Naam: Nooyen Entertainment

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was de perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader!

Jenneke Smit-Banting Schiphol Group 23-4-2019 

 

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Precies goed

Jochem levert precies wat hij belooft. Mensen waren verbaasd, hebben gelachen en ontzettend genoten. Echt een aanrader!

Iris, Kawneer, Harderwijk

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bedankt

Bedankt voor al die verbaasde en verblufte gezichten tijdens onze kerstborrel vorige week, Jochem! We staan er met onze neus bovenop… en dan nog… niet te zien hoe je het doet. Heel irritant, haha! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Bianca van Ewijk Deltametaal Barendrecht

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Bruiloft

Jochem heeft op onze bruiloft zijn table magic kunsten gedeeld, en wat was dit geslaagd! Onze gasten bleven zich verbazen over de trucs, en er wordt nog steeds over nagepraat. Een afsluitende act voor ons samen als bruidspaar was de echte verrassing! We hebben genoten om met Jochem dit te mogen meemaken. Van voorbereiding tot uitvoering was alles tot in de puntjes geregeld! Erg professioneel, en een absolute aanrader!

Rosella Ugchelen 8-12-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Perfect

Jochem heeft onze beursgasten versteld doen staan! Zijn optreden zorgde voor veel aanloop in onze stand en creëerde een buzz op de beursvloer! Wij geven Jochem een dikke tien!

Annemieke, Arend Roses, ’s Gravenzande 12-11-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Pakt het publiek in

Erg leuke show die perfect paste aan het eind van een jaarvergadering. Jochem pakt het publiek van het begin tot het eind in.

Carlo Cahn, Busvervoer Nederland (KNV) , Den Haag 11-11-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (5)

Snappen het niet

In één woord geweldig! Het was een zeer onderhoudend avondje vol verbazing. Leuke entertainment van 11 tot 88 in ons geval. We stonden er bovenop en nog snappen we het niet…:-) Jochem, bedankt voor de zeer geslaagde avond.

Frank en Marina Breukelen 7-10-2018

4
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (4)
  • Entertainment
    (4)

Verbazingwekkend

Jochem is een zeer enthousiaste persoon met bijzondere en verbazingwekkende acts!

Maaike 19-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Uniek dagvoorzitter

Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter!

Gerard Palma Veiligheidsregio West Brabant West 17-8-2018

4.3
  • Verwondering
    (4)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (4)

Familiedag

Zoals ik in de mail al schreef: “Ontzettend bedankt voor je optreden afgelopen zondag. Alleen maar positieve en zelfs uitzinnige reacties. Ik vond het zelf ook zo bijzonder goed. Het is de combinatie van strak uitgevoerde illusies en daar omheen een hele goede sfeer neerzetten. Je hebt echt bijgedragen aan een gezellige borrel voor de hele familie; leuk dat je ook op de jongeren en zelfs de kinderen hebt gericht. Tuur was helemaal verwonderd… Hij heeft het er nóg over.”

Roel, Haarlem 12-9-2018

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Amazing

Jochem is zo waanzinnig goed!! Hij deed het geweldig. Ook in het Engels en voor ieder wat! Jong en oud hebben zich zo verbaasd en erg gelachen. Ik raad Jochem aan voor grote en kleine partijen en ik hoop dat ik hem nog eens mag inhuren. Ons familie diner was een groot succes. Dank je wel Jochem!!! Amazing.

Felicia Loudon, Museum Voorlinden, Wassenaar 2-7-2018

4.5
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

perfecte afsluiter

Jochem was de uitsmijter van ons event en dat was de perfecte afsluiter. Met zijn enthousiasme en verrassende trucs heeft hij ons ontzettend doen verbazen en vermaakt. Ik zou Jochem zeker aanraden als energizer op een zakelijk event.

Esther, Ruigrok.net, Amsterdam 2-7-2018

4.7
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (4.5)

Wonderlijke ervaring

Niets teveel beloofd. Eem wonderlijke ervaring. Iedereen was verbaast en onder de indruk van het optreden.
Roland, Cygnific – KLM Enschede 2-7-2018
5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Dikke 10

Boven verwachting. Vlot en gemoedelijk. We gaan Jochem zeker nog een keer inhuren! Hele bedrijf is het daarmee eens.

K.Wognum Burro Zorro

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Fantastisch

werkelijk heel erg goed !!!

David de Jong Nijburg Trading & Engineering

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Super!

Super leuk, de mensen waren zeer tevreden en vonden het mysterie indrukwekkend.

Guido 15-4-2019 Moorsel

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Zeer professioneel

Erg tevreden over het contact in de voorbereiding. Goede afstemming over bepaalde acts om ze “BERG” te maken. Show was vanaf minuut 1 vol energie! Top! Veel contact met het publiek is goed ontvangen.
Thecla Huf, Berg Toys Manager Customer Service

 

4.7
  • Verwondering
    (4.5)
  • Communicatie
    (4.5)
  • Entertainment
    (5)

Aan te bevelen

Voornamelijk de act met die pin in de papieren zakjes waren de studenten zeer enthousiast over. Ook telkens de muziek en filmpjes op het scherm waren erg toepasselijk. Het was gewoon een hele toffe eindact, bedankt daarvoor!

Elles, UMCG Groningen

5
  • Verwondering
    (5)
  • Communicatie
    (5)
  • Entertainment
    (5)

Geweldig

Top entertainment!

Astrid, Politie Naaldwijk

Check de beschikbaarheid