Spreker over Privacy

Je volledig onbespied voelen, weten dat je helemaal jezelf kan zijn en dat niemand je ziet of opmerkt is een luxueus moment geworden. We worden overal in de gaten gehouden, zowel digitaal als fysiek. Wanneer was de laatste keer dat er niemand over jouw schouder meekeek? Wanneer wist je zeker dat er niemand mee gluurde?
Als je jouw medewerkers en jouw klanten dit gevoel kan geven dan geef je ze een zeer bijzondere ervaring.
Is privacy een illusie? Jochem is spreker over privacy en praat je humoristisch bij over de laatste ontwikkelingen op dit vlak.

Theatershow

Met zijn theatershow over Privacy tourde Jochem Nooyen van 2018 tot 2020 langs de Nederlandse theaters. De beste onderdelen uit deze illusieshow neemt hij nu mee in zijn presentaties. Zoekt u een spreker over privacy die dit onderwerp met veel entertainment belicht en er daarnaast een leuk verhaal van maakt? Lees dan verder…

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?!
Mindillusionist Jochem Nooyen zoekt uit wat privacy voor een mens betekent. Daarom vraagt hij zich af hoeveel privacy we hebben ingeleverd en hoeveel hebben we nog over? Hij demonstreert wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat de inbreuk op je privacy kan betekenen. Je kan je afvragen of onze hersenen een firewall nodig hebben die onze gedachten beschermt tegen inbrekers. Bovenal geeft deze lezing slash illusieshow over privacy een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity. Nodig Jochem uit als gastspreker en hij maakt van het soms ‘stoffige’ Privacy verhaal een spectaculaire ervaring die indruk maakt en aan het denken zet.

Check beschikbaarheid

Show info

Deze presentatie over privacy kan gegeven worden in het Nederlands en in het Engels. De presentatie houdt het midden tussen een mind-illusieshow en een informatieve lezing over Privacy.

  • Minimale podium vereisten zijn 3×4 meter
  • maximaal aantal toeschouwers in theateropstelling is 2000 (vanaf 250 personen is live video aan te raden)
  • Maximale speelduur 60 minuten
  • Er dient een beamer en geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Deze kan ook door ons geleverd worden
  • Er is een opbouwtijd van 60 minuten nodig, dat kan ook in een aparte ruimte of backstage.

De privacy show is geschikt voor groepen van 30 tot 3000 personen die zich bezig houden met Privacy, Veiligheid en Cybersecurity. Een 60 / 40 mix van entertainment en inhoud.

Meer interesse in een ander onderwerp? Kijk dan eens bij:

Preview Privacy

"Nu zal ik mijn pincode moeten wijzigen" - Rob Bertholee Directeur generaal AIVD

Klantreviews

Onafhankelijk beoordeelt door opdrachtgevers met een 9,4

Lees meer recensies

Acts

Met acts over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Privacy en cybersecurity informeert en entertaint Jochem zijn publiek. Hoe werkt een algoritme? En hoe kan het dat data het nieuwe goud is geworden? Met humoristische verhalen en interactieve experimenten bespeelt Jochem zijn publiek. ‘Ik wil niet perse dat men het doet hoe ik denk dat het moet, ik wil dat men bewust wordt van de gevaren en dat men het erover heeft’. De mens is vaak de zwakste schakel in de security chain. Dat is na deze presentatie in elk geval direct duidelijk.

Met magic en illusies gekoppeld aan het Privacy thema creëert Jochem een ervaring die bij blijft. Want het is behoorlijk vreemd als hij je aankijkt, je hardop tot tien laat tellen en daarna weet welke cijfers er in je pincode voorkomen.

Contact

Neem contact op, dan ontvang je direct de prijzen van deze spreker

    Enkele opdrachtgevers