Spreker over Privacy & informatieveiligheid

Weten dat niemand je kan zien en dat je helemaal jezelf kunt zijn. Dat gebeurt niet zo vaak meer. We worden namelijk overal in de gaten gehouden. Zowel fysiek als digitaal. Met De Privacy & infosecurity Show praat spreker en illusionist Jochem Nooyen je humoristisch bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy en informatieveiligheid.

Dit kun je verwachten

Alles wat we online doen is te volgen, maar gelukkig zijn onze gedachten nog veilig… Toch? In De Privacy Show zoek ik uit wat privacy voor een mens betekent, hoeveel privacy we al hebben ingeleverd en wat er nog van over is. Als mindillusionist laat ik je daarbij zien wat ik allemaal van toeschouwers kan weten en met een spectaculaire act laat ik mensen ervaren wat inbreuk op je privacy eigenlijk kan betekenen.

De show geeft een bijzondere kijk op cybersecurity waardoor je je kan afvragen of onze hersenen ook een firewall nodig hebben die ons beschermt tegen inbrekers. Wat als onze hersenen worden gehackt?!

Nodig Jochem uit als gastspreker en hij maakt van het soms ‘stoffige’ Privacy verhaal een spectaculaire ervaring die indruk maakt en aan het denken zet.

Preview Privacy

Nu als presentatie en lezing

Na twee jaar lang met De Privacy Show langs de Nederlandse theaters te zijn getourd, neem ik de beste onderdelen uit de show nu mee in lezingen over privacy en infosecurity. Dat levert een presentatie op met magic en illusies die gegarandeerd bijblijven. Want het is behoorlijk vreemd als ik je hardop tot tien laat tellen en daarna weet welke cijfers er in je pincode voorkomen…

Ook met cybersecurity acts & verhalen

Met humoristische verhalen, interactieve experimenten en spannende acts op het gebied van cybersecurity en privacy maak ik (soms een beetje pijnlijk) duidelijk dat de mens eigenlijk de zwakste schakel is in de security chain. Entertainend en informerend in één. Daar steek je wat van op.

Het is leuk, verwonderlijk en zet aan het denken. Een leuke en ludieke manier om privacy en cybersecurity onder de aandacht te brengen.

"Nu zal ik mijn pincode moeten wijzigen"  

Rob Bertholee voormalig Directeur generaal AIVD

Check beschikbaarheid

Recensies

Onafhankelijk beoordeelt door opdrachtgevers met een 9,4

Lees meer recensies

Praktische show info

Met een 60/40 mix van entertainment en inhoud zet De Privacy Show deelnemers aan het denken over privacy, cybersecurity en de veiligheid van je eigen gedachten. Je kunt de show in twee varianten boeken:

Light

 • interactieve lezing
 • 55-60 minuten
 • geschikt voor ieder zaaltje
 • geluidsset en beamer benodigd
 • in Nederlands of Engels

Heavy

 • kleine theatervoorstelling
 • 60-70 minuten
 • theaterzaal(tje) benodigd
 • in Nederlands of Engels

Contact

Nog vragen? Neem contact op. Geen zorgen, ik doe niets met je data… Nee, echt niet.

  Enkele opdrachtgevers